joi, 4 decembrie 2008

Making blog pretty and shiny


Că tot vine Crăciunul și suntem toți (adică eu :D) în plină febră a căutării cadourilor perfecte, am decis să fengshui-esc Inozza, să-i cumpăr mobilă nouă, să-i schimb draperiile, poate chiar s-o zugrăvesc, cine știe. E drept că în ultimele luni am cam stat în chirie pe aici, dar de-acum m-am decis să mă mut definitiv, așa că vreau să fac blogul as homy as a blog can be. :)


Cred că ați observat deja widgetul ce măsoară nerăbdarea mea până la Crăciun. :D Cum trecem de momentul respectiv, o să-l înlocuiesc cu unul care va măsura nerăbdarea până la al doilea cel mai important eveniment al anului, ziua mea de naștere! Da, am auzit și de indivizi mai egocentrici decât mine. Dali era unul ;)


Dacă nu l-ați văzut încă, mai jos de arhivele blogului este un alt widget de tipul lozurilor în plic, intitulat „Prăjitură cu răvaș”. Acolo voi scrie zilnic o mică vorbă de duh, (un citat care mi-a plăcut sau o creație proprie) o concluzie de geniu a zilei, o mică răbufnire etc. Twitter și nu chiar.


Așa. Acum am ajuns la partea la care vă cer părerea vouă, cititori răbdători ai Inozzei. :) Aș mai pune un widget drăguț, dar aș vrea să fie ceva care să vă placă/să vă fie de folos și vouă. Și iată câteva dintre miile de opțiuni:


  • un joc mic și drăguț (Am găsit până și Super Mario! Remember Mario?)

  • 2 sau mai multe ceasuri care să indice ora exactă în lume (aș fixa unul pe NY :D)

  • meteo

  • horoscopul zilnic

  • poziția Yoga a zilei (hm...ăsta e chiar appealing :D)

  • rețeta zilei (poate ar aprecia Madelin, hihi)

  • convertor valutar

  • sudoku etc.


So, aștept părerile, opțiunile, preferințele și dorințele voastre. Că vorba aia, mi Inozza e su Inozza. ;)

8 comentarii:

Anonim spunea...

Yoga, yoga, yogaaaaaa

Ina spunea...

Si mie imi surade :D :D :D

Alina spunea...

Yoga sau Sudoku mi-ar placea mie :)

Ina spunea...

Alina,

Ok, s-au notat amandoua. ;) Sa vedem ce spune si restul lumii: vom rezolva sudoku sau ne vom flexa yoga style? :))

iulia spunea...

YOGA....:D

Ina spunea...

Iulia,

Deja miroase a conspiratie de yoghini :P

Anonim spunea...

Pune some chick stuff, daca tot cere audienta ta, dar nu iti incarca inutil scumpul spatiu liber cu vremea, ceas, convertor valutar etc.

Mario ar merge, dar doar ca un omagiu :P

Ina spunea...

Jorjel,

Auzi la el "chick stuff"! Yoga e treaba serioasa, domnule! :P Si vad ca, in lipsa de altceva, cu yoga pozitia zilei ne-am ales :)