duminică, 11 ianuarie 2009

La mulţi ani, Lily Allen! :)

Sub sloganul
"It's my party and I'll bark if I want to", acum câteva ore s-a încheiat petrecerea care a marcat primul an de existenţă al celei mai adorabile, deştepte, amuzante şi iubitoare căţeluşe din lume. Pe numele ei Lily Allen, boţul de 2 kilograme a împlinit 1 anişor pe 10 ianuarie, ocazie cu care am organizat o mică mexican fiesta wannabe (în cinstea originilor strămoşilor lui Lily, that is), unde felul principal de mâncare au fost tortillas cu salsa picantă.

Bipezii invitaţi la fiesta aniversară au râs, au povestit şi au ascultat muzică dance din tinereţile lor, iar patrupeda sărbătorită a fost răsfăţată cu tot ce a poftit, a primit cadouri tot felul de squeaky toys şi a făcut febră musculară de la datul din codiţă.


Mai jos câteva instantanee de la eveniment, courtesy of Ştef. :)


Cu sărbătorita :)



Lily şi naşele





Călare pe cadouri şi pe situaţie



Party time!



Make a wish, Lily!
:)




Lily dând gata mini-porţia ei de tort




Tradiţionala tăiere a moţului, aici înlocuită cu mai puţin tradiţionala tăiere a unghiilor :))




10 comentarii:

iulia spunea...

LA MULTI ANI! Extraordinara ideea petrecerii... Eu am 11 catei, iti dai seama ce ar insemna sa il sarbatoresc pe fiecare? :D

Ina spunea...

iulia,

Mersi pentru felicitari, i le-am transmis si sarbatoritei! :) Cat despre intrebarea ta (relativ retorica, de altfel): imi dau seama. Ar insemna de 11 ori mai multa bucurie!!! :D

Anonim spunea...

:)) Sper ca Lily sa iti usureze trecerea prin criza financiara, daca tot ti-ai permis sa ii faci petrecere de ziua ei. :D

Sa-ti traiasca urecheata! ;))

Ina spunea...

Jorjel,

Stii vorba aia : party food + accesories = 1 milion. Zambetul de pe fata javrei tale adorate: priceless! :D

Mersi de urare! :))

Anca spunea...

LA MULTI ANI din partea mea si din partea lui Sparky, chihuahua meu, care o adora pe Lily si care o sa implineasca 1 an pe 20 februarie! :* Imi plac pozele la nebunie, mai ales prima. Va sta foarte bine impreuna.

Ina spunea...

Anca,

Multumesc frumos din partea lui Lily pentru urarile tale si ale lui Sparky! >:D<

Lily nu-l cunoaste pe Sparky, dar eu il stiu din poze. :) Asa ca da-mi voie sa-ti spun ca sunt foarte invidioasa pentru ca Sparky are urechile drepte, ca orice chihuahua care se respecta, si nu ca Lily a mea (cine stie ce i-oi fi facut in copilarie de-a ajuns cu ele indoite la colturi) :)) Sa nu fiu rea, insa, are destule alte calitati care compenseaza aceasta mica imperfectiune. :P

Poate le facem cunostinta intr-o zi, cine stie... ;)

ChriSmilla spunea...

Lily e foarte dragalasa, sa-ti traiasca! Si mie imi place prima poza :)
Primul chihuahua pe care l-am cunoscut era tot o fetita, Suzy, care latra nonstop. De-aici am ramas eu cu impresia ca ar fi niste caini cam rai de gura, dar dulcici.

Ina spunea...

Chris,

Mersi mult! Si da, chihuahua sunt "rai de gura". :) Nu vreau sa sune ofensator pentru neamurile lui Lil', insa la dimensiunea si capacitatile lor fizice, tot ce pot face chihuahua mai bine (in afara sa tremure, ofcors) e sa latre pitigaiat. Si isi iau misiunea foarte in serios :)

Lily, bineinteles, nu intra in aceasta categorie, ea fiind bine-crescuta si silentioasa :))

Anonim spunea...

Mexican fiesta! Cat de tare!Avand in vedere ca am participat la ceva fieste mexicane veritabile, nu pot sa zic decat ca mi s-a facut dor! Sunteti adorabile: tu si Lily I mean!

Ina spunea...

alice in vintageland,

Mersi mult! :D