sâmbătă, 27 februarie 2010

Breakfast at Ina's

Maine dimineata, niste necunoscuti o sa-mi bata la usa. O sa-i invit in casa, o sa facem cunostinta, dupa care o sa luam micul dejun impreuna, pe perne, in camera mea.

Oricat de ciudat ar suna, nu e o gluma. :) Vizita face parte din proiectul "Ce bine imi pare ca ati venit", dezvoltat de prietenul meu, Lorin. Proiectul se vrea un protest impotriva comunitatilor online de tip Facebook, unde de multe ori oamenii accepta ca "prieteni" necunoscuti. Pe de alta parte, in viata reala, acestia devin tot mai reticenti la interactiunea directa cu persoanele pe care nu le cunosc.

Cat despre intalnirea de maine, avand in vedere ca mic dejunul meu se compune de cateva saptamani din cereale si lapte, am fost azi la cumparaturi sa le ofer musafirilor mei necunoscuti alternative culinare. Am imaginat vreo 3-4 variante posibile de mic-dejun (de la unul super sanatos, la unul vegetarian sau la un English breakfast), dar am uitat un ingredient de baza, motiv pentru care a trebuit sa mai ies o data pe ploaie. Cafeaua. Pentru ca eu nu beau deloc, am uitat ca unii oameni nu se pot trezi fara ea. Acum frigiderul si dulapul meu arata de parca as avea personalitati multiple. :))

Astept plina de curiozitate dimineata de maine, mai ales ca unul dintre musafirii mei este Mircea Nicolae, despre care v-am mai povestit aici. O sa ma abtin cat pot de bine sa nu ma comport ca o groupie. :)) Va povestesc maine cum a decurs vizita. Noapte buna! :)

4 comentarii:

Zany spunea...

pfoa! super!.. astept poveste! :D

Ina spunea...

Acusi vine povestea. :)

Florin spunea...

ce tare! se poate face la fel si cu tema "curatenia de primavara"? ca ar fi foarte misto sa-ti vina 10 necunoscuti in casa si sa-ti faca un smotru de primavara :))

Ina spunea...

Florin,

Haha, "ce bine imi pare ca ati venit ...la curatenia de primavara!". :))

I wouldn't mind it at all. :D