miercuri, 20 octombrie 2010

Din seria idei putine, dar fixe

Scria Iren zilele trecute un text adorabil despre "Cluburi secrete din care as putea face parte". Ei bine, unul dintre cluburile super secrete si elitiste in care ma vad membru emerit ar fi "Asociatia oamenilor cu idei putine, dar fixe". :-)

Am si eu niste chestii pe care le vreau in viata, nu foarte multe, dar care imi stau in capsor ca niste piuneze prinse pe un panou. Nu va ganditi insa la lucruri mari.

De exemplu, de mai bine de un an imi doresc o pereche de wellington boots (supranumite si "cizme de cauciuc" :P). Nu-s o chestie nici scumpa, nici rara si totusi, mai bine de un an n-am reusit sa intru in posesia lor. Noroc cu vacanta la Londra, de unde m-am intors cu ele in picioare (literally, desi si la Londra si la Bucuresti era un soare nebun, dar eu n-aveam loc in bagaj nici de un pachet de guma). [I'm actually wearing them, as I type, my preciousss :D]

Din aceeasi serie, imi doresc de ceva vreme sa dorm o noapte la un hotel din Bucuresti. Sa ma lafai intr-un pat dublu, sa las prosoapele pe podeaua baii, sa servesc micul-dejun in pat, dupa care sa-mi iau bocceluta, sa caut cea mai apropiata statie de RATB si sa ma duc acasa. :-)))

Si iata ca vineri mai dam jos o piuneza din capsor: :D



O sa trec cu vederea faptul ca o fata single, who's just casually dating and not in a relationship, e putin discriminata in orasul asta :P si o sa ies in seara asta la Carrefour, sa cumpar o cutie noua de piuneze. Astea vechi sunt cam pe terminate. :-)))

PS: Urmeaza si texte mai putin glossy, daca ati inceput sa va ingrijorati. :-)

5 comentarii:

uneori, sunt ioana. spunea...

Mai e varianta "suna un prieten sau o prietena" pentru situatiile in care nu vrei sa fii numarul impar :D

Ina spunea...

@Ioana: Bineinteles, nu ma voi duce singura. :)

health spunea...

idealuri simple, normale, care insa ne fac sa ne simtim bine.
cred k toti avem asa ceva si incercam sa le realizam

ChriSmilla spunea...

ah, acum inteleg unde umbli :)) enjoy! :**

Ina spunea...

@Chris :D