miercuri, 13 octombrie 2010

Milan, here I come

In lume sunt 4 calendare mari si late a caror lansare constituie evenimente internationale: calendarul Peroni, calendarul Lavazza, calendarul Pirelli si calendarul Playboy. 

Maine are loc petrecerea de lansare a calendarului Lavazza. La Milano. Si eu o sa fiu acolo. Ceea ce ma face foarte bucuroasa, desi usor panicata, dar totusi bucuroasa, chiar daca usor panicata. *insert stare incerta aici*

Ca sa intelegeti agitatia mea, asta e genul ala de eveniment care anul trecut a avut loc intr-un imens studio cu piscina, cu recitaluri la pian, cu participarea Orchestrei Simfonice din Roma, cu coregrafii sofisticate (au avut inot sincron, for Pete's sake!), cu prezenta unor vedete internationale, cu ploaie de petale de trandafiri (like for real!), cu blituri si fituri. Not my kind of Thursday night out, if you know what I mean. :-)

Al doilea mare motiv de stres e ca o sa-i iau un interviu fotografului care a facut calendarul Lavazza 2011. Individul se numeste Mark Seliger si a fost, timp de 10 ani, principalul fotograf de la Rolling Stone (pentru care a facut peste 100 de coperte) iar acum lucreaza pentru Vanity Fair, Vogue, ELLE si GQ. In plus, e specializat pe portrete de vedete si a pozat tot ce misca, de la Johnny Cash si Kurt Cobain la Johnny Depp si Anne Hathaway

Sa va mai spun ca este cel mai bun prieten al lui Lenny Krawitz? [Da, name dropping-ul a fost doar sa va impresionez :-))]. Sau ca este si muzician? Acum intelegeti de ce am emotii big time? Mai ales ca mie copertele Rolling Stone imi dau un sentiment pe care cei care frecventeaza bisericile cred ca il numesc evlavie. :-)))

Adevarul e ca abia astept sa vad cum va arata calendarul Lavazza pe 2011 (in fiecare an abordarea e alta si e tinuta strict secret pana la petrecerea de lansare). In 2009 calendarul a fost creat de legendara Annie Leibovitz si a aratat absolut spectaculos (coperta dedesubt).



Iar anul trecut a fost realizat de fotograful britanic Miles Alridge si a aratat mai fresh si cu totul diferit (coperta mai jos).




Voiajul meu milanez are si parti amuzante, insa. Primul ar fi ca o sa-i iau interviu unei doamne pe care o cheama chiar Lavazza. Si nu, nu este o coincidenta. :-) Al doilea lucru amuzant e ca, dintre toti oamenii care ar da orice sa fie trimisi intr-un rai al cafelei, pleaca fix un bautor inrait de ceai. :-)))
 
Sper ca o sa ma iertati ca n-o sa scriu pe blog zilele urmatoare, dar promit sa ma revansez cu povesti la intoarcere. Ci vediamo dopo!

13 comentarii:

Andreea spunea...

mult prea exciting ca sa nu te simti bine. :)

Ina spunea...

@Andreea: Definitely exciting, but still scarry. :)

Cristina spunea...

Is it really true?!?!Oaaaauuuuu...
FELICITARI! once again!
Ma bucur din ce in ce mai mult ca am avut acea "once in a lifetime opportunity" sa fiu colega ta de job, b*** job :))
Have a nice trip!

Ina spunea...

@Cristina: Mersi mult! :) Cat despre job, trebuie sa avem ce povesti nepotilor si, de bine de rau, noi am adunat material de cateva povesti. :))

Tomata cu scufita spunea...

Hai, maaaa, deci cum sa nu te invidiez??

That sounds so fucking awesome.
Io vreau un singur lucru: sa ne aduci poze, sa ne clatim si noi ochii. :D

Have fun. :)

Ina spunea...

@Tomata cu Scufita: Cu riscul sa par un turist ratacit la petrecere, tot o sa fac cateva :)

uneori, sunt ioana. spunea...

Uh :) che bellissimo! Aştept cu nerăbdare impresiile tale, ceva photos, detalii de culise despre cum va fi realizat noul calendar (eu încă tânjesc după cel din 2009). Ah, şi mai aştept şi un cadou de la TABU care să conţină cel puţin 6 file din noua capodoperă Lavazza.

Ina spunea...

@Ioana: Am vorbit aseara cu Cristina si ii spuneam ca si mie mi-ar placea super mult sa avem calendarul ca insert. Deocamdata se duc tratative. :)

uneori, sunt ioana. spunea...

trative, spuneţi? este - fără doar şi poate - un început promiţator. =)

sunny side up spunea...

congrats, hun!

acuma, eu stiu ca oamenii iti spun sa faci poze si sa iei interviuri faine si sa duci numarul de noiembrie al revistei tabu pe cele mai inalte culmi ale succesului, DAR eu iti spun ca TREBUIE sa mananci luvly italian gelato!!! can't leave milan without it!

go here: http://www.labottegadelgelato.it/

clau spunea...

weeeeeeeeeee, suna extra mega fain! enjoy the trip...and the marvelous people :D

oai, oai, oai...si sa ii faci o poza lu' 13 (I'm House MD addicted); desi is fata, Olivia Wilde mi se pare (droooool, droool, droooool) porno rau :))

pup >:D< si congrats!!

Ina spunea...

@Catalina: Stiuuuuu ca e f buna, ca am mancat cand am fost la Roma. Dar un reminder nu strica niciodata. :) Multumesc!

@clau: Mai am un fan House acasa, asa ca o sa-i fac la poze saracei fete, de n-o sa-apuce sa-si mestece piscoturile in liniste. :))

Puuuup si ne vedem la intoarcere! (speeer, ca si cand m-am intors de la Londra ne-am vazut o gramada :)) )

Concurs Invisible spunea...

Te asteptam sa intri si tu in concursul nostru unde poti castiga premii in bani!