luni, 15 noiembrie 2010

My week in photos

Pentru ca mi-e putin lene sa scriu (a se citi pentru ca m-am culcat azi-dimineata la 5.30, dupa ce am scris un articol de 10.000 de semne azi-noapte), am zis sa facem o retrospectiva a saptamanii trecute in imagini. :-) 

Luni: 



Luni seara m-am trezit la redactie cu un curier ce mi-a adus acest superb buchet, insotit de un card pe care scria doar atat "Smile :)". Dupa ce mi-am revenit din soc si mi-am recapatat culoarea in obraji, am postat imaginea pe Fb si am rugat "vinovatul" sa-si asume gestul, ca sa-i pot multumi. Am aflat intr-un final ca este unul dintre cititorii blogului si ca buchetul era un "multumesc" pentru zambetul pe care i-l provocasem cu postul asta. :-) 

Daca mai sunt si altii pe care ii bate gandul, adresa redactiei e Constantin Balacescu nr. 8, don't be shy. :-)))))

Marti: A fost frumos, dar nu punem foto. :P

Miercuri: 


Am fost la Memento Coffee, la discutia Samsung More Than Talk, pe tema cancerului la san. Domnul care vorbeste e oncologul Catalin Jianu, iar efectul pe care il are discursul sau despre masectomie, chimioterapie si castrare cred ca e destul de evident pe fetele noastre. Eu n-am avut niciodata o relatie speciala cu "fetele" mele, dar zau daca la finalul serii nu eram complet indragostita de ele. Vorba Andreei, iti venea sa le mangai. :-))))) Lasand gluma la o parte, a fost o seara cu discutii si oameni foarte interesanti. 

Tot miercuri am fost la avanpremiera "Medalia de onoare". Mai jos aveti un filmulet facut de George cu discutia de la final cu domnul Rebengiuc. Nu stiu daca o sa va ajute sa simtiti atmosfera, dar a fost un moment special.




Joi:

Ar fi trebuit sa vedeti o imagine de la un eveniment Microsoft la care am fost invitata, dar mi s-a facut rau si n-am mai ajuns. Am primit pozele post-eveniment si am vazut ca am pierdut tabla de sah din sticla, care se dadea cadou. Imi place sahul, dar la indemanarea mea cu chestiile fragile, mai bine ca n-am fost. :-) 


Vineri:




Am fost la un departament de pompieri sa scriu un story pt Tabu de decembrie (povestesc maine sau poimaine, a fost delicios!) si mi-am incheiat seara cu o baie cu multa spuma (din care am iesit ca un nou-nascut) si cu Philip Roth. Just perfect.


Sambata:


Am gatit pentru cativa prieteni. Nu, n-am imagini de la Sectia de Toxinfectie Alimentara pentru ca nimeni n-a ajuns acolo. :P Mi-am dat seama cu ocazia asta ca am nevoie de mai multa vesela si ca e bine sa anunti oamenii ca ai pregatit si desert, sau te trezesti cu muffins, cremsnit si cutii de bomboane si fara nicio sticla de vin. :-)))

Seara am fost la Simfonia Fantastica, pe care am mai vazut-o acum un an, dar nu pana la capat. Mi-a placut la nebunie si Mazilu si Bianca Fota, dar la final eram ca o babuta care nu a prins tot textul de la o telenovela: "Si, pana la urma, cine-o murit maica? O murit fata? O murit baiatul? O murit amandoi? N-o murit niciunul?". Adica cultura inalta, cultura inalta, dar s-o intelegem si noi! :-)))


Tot sambata seara am avut o discutie telefonica cu cineva foarte important pentru mine, discutie ce a pornit pe o nota destul de pesimista, dar s-a incheiat foarte promitator. Si care poate fi excelent sintetizata de imaginea de mai jos. 

Duminica:

Mi-am  petrecut prima parte din zi cu un prieten si motanul lui, la un cabinet veterinar din Dorobanti (o sa va povestesc zilele astea despre o scena petrecuta acolo, trust me, it's priceless) si apoi am ars-o cu alt prieten junk food-style. Aici ar trebui o poza cu o provincie chineza (sa-mi servesaca ca avertisment cu privire la care dimensiunile la care pot ajunge soldurile mele daca o tin tot intr-o veselie culinara), dar, din respect pentru locuitorii Republicii Populare Chineze, I won't. :D

Haha, retrospectiv mi-am dat seama ca n-am facut nicio afacere. I-am zis textului "Saptamana mea in imagini" si am niste insule foto ratacite in oceane de text. :-))) At least I tried.

5 comentarii:

Gelu spunea...

Faina prima poza :)

Ina spunea...

Si eu zic asa. Deocamdata inca ma mai bucur acasa de "original". :)

Photography Lady spunea...

I like your "super" week!

zapacita spunea...

"din respect pentru locuitorii Republicii Populare Chineze" :)))

Ina spunea...

Stefania, multumesc! :)

zapacita :D