sâmbătă, 11 decembrie 2010

Ce-mi doresc de Craciun

Totul a inceput ieri, cand colegul Dexter a inceput sa rascoleasca mintile infierbantate din redactia noastra cu intrebarea "Ce vrei sa-ti aduca Mos Craciun?"

Mi-am dat seama, cu ocazia asta, ca vreau doar sa ninga ca anul trecut. Spre diferenta de alti ani, anul asta nu-mi doresc nimic concret. Dar, pentru ca toata lumea a vociferat chestii punctuale, nu abstracte, i-am insiruit cateva chestii pe care mi le doresc asa, in general, nu neaparat de Craciun. Aici puteti citi ce i-am spus fiecare ca ne-am dori de la Mos (felicitari mie, pentru ca de data asta n-am mai existat nicio lupta intre emisfere :-)). Am de facut, bineinteles, trei completari. :D

Prima e ca nu imi doresc si iPhone si Kindle. Imi doresc doar unul dintre cele doua. De preferat pe primul. Desi l-am rugat pe Dexter sa scoata Kindle-ul de pe lista, a insistat sa-l lase. Cica daca il primesc si nu-l vreau, il infiaza el. Daca vreti sa-mi luati Kindle, asadar, puteti sa i-l dati direct lui. :-)))

A doua completare e ca nu-mi doresc un proiector stelar pentru copii, cum e Testoasa Stelara si nici un proiector gen Disco fever. Am vazut mai demult modelul asta de proiector stelar cu busola (unde poti seta luna in curs astfel incat sa-ti proiecteze pe tavan fix constelatiile si stelele care se vad in acea perioada a anului) pe vechiul site smuff si m-am indragostit de el. Am sunat sa-l comand, dar mi-au spus ca l-au retras pentru ca primisera plangeri de la clienti din cauza ca avea defecte. Oricum, cam asta imi doresc. Un proiector adevarat. Repet, nu vreau nicio testoasa, fie ea stelara sau nu. :-)

Ultima completare e cu ce mi-as mai dori, dar, pentru ca nu fac fata bine presiunii (de genul "Mai ai 20 de secunde sa-mi spui ce vrei sau daca nu, scriu ca nu vrei nimic!") n-am reusit sa-mi amintesc. In ordinea numerelor de pe tricou: :D

- Parfumul Angel de la Thierry Mugler - pentru ca, oricat de mult as fi innebunita dupa el (si sunt!) nu reusesc sa ma conving mental ca e ok sa dai 3 milioane pe 50 de ml de licoare aromata. Nu pot si pace! Probabil sub forma de cadou m-as impaca cu ideea. :-)))
 - Cizme de cauciuc negre, simple, usor lacuite, cam ca astea de aici. Fara desene, fara brizbrizuri, fara nasturi, fara blanita, fara nimic. Am rascolit toate magazinele unde sunt wellington boots in Bucuresti si n-am gasit nicaieri. A, da, marimea 38. :D
- O agenda care sa aiba toata saptamana dispusa pe doua pagini, cu zile si ore. Am avut una asemanatoare acum 2 ani si viata mea era muuult mai simpla.
- Dresuri colorate. The more, the merrier! In ultima vreme am facut o adevarata obsesie pentru dresurile cu portjartiera din dantela si acum, cand am aproape o duzina, cred ca e timpul sa ma focalizez pe o noua obsesie. :-)
 - Un abonament pe 3, 6 sau 12 luni la One Fitness sa-mi incep iar diminetile alaturi de my lovely Diana Oprea (pe care, btw, daca nu mi-l face Mosul cadou, oricum mi-l fac singura, mai ales acum, in lumina celor petrecute aseara la chocolate party, despre care o sa va povestesc in curand). :-) 
- Un colier textil supradimensionat, cum este asta de la Mansarda9. Am purtat unul similar la Tabu Christmas Party si a facut senzatie. 
- Am mai spus o carte care sa ma faca sa n-o las jos pana n-o termin? Da? Ideea e ca nu vreau o carte care sa-mi revolutioneze lumea sau una care sa-mi largeasca orizontul cultural. Vreau pur si simplu o carte addictive. De la ultimul "Harry Potter" incoace n-am gasit niciuna. Si au cam trecut doi ani...

Apropo de trecerea anilor, tocmai am descoperit ca acum 3 ani am mai scris pe blog o lista cu lucruri pe care mi le doresc si pe foarte multe dintre ele le-am primit. Bine, nu chiar atunci, dar le-am primit in cele din urma. :-)

O ultima remarca: stiti cum se intampla la Loto cand nu castiga nimeni marele premiu  la 6/49 si se reporteaza suma? Cam asa se intampla si cu wish list-ul asta, mai ales avand in vedere ca luna viitoare e, printre altele, ziua mea. I'm just saying...:D

3 comentarii:

sunny side up spunea...

nu pot sa cred! cat de tare poate sa fie proiectorul ala stelar! ok, tocmai mi s-au dat COMPLET peste cap prioritatile de craciun.

orson spunea...

http://www.nemira.ro/nemira-junior/jocurile-foamei--1316

nu o sa te dezamageasca. :)

Ina spunea...

Catalina, you're such a hopeless romantic, aren't you? Takes one to know one. :))

orson, iti multumesc foarte mult pentru recomandare. O sa mi-o iau saptamana asta. Tocmai a devenit lectura mea de Craciun. :)