luni, 13 decembrie 2010

Tabu Christmas Party

A fost o petrecere asa cum ar trebui sa fie orice petrecere reusita: cu oameni simpatici, cocktailuri multe si yummy, muzica buna. O sa las imaginile - si comentariile mele, of course  :-)))) - sa vorbeasca de la sine.

Am avut un minunat bradut (impodobit cu bradutii facuti de noi ;-)) si o tombola cu premii. Pe locul bradului si al cadourilor, cu doar 3 ore in urma, stateam eu, cocotata pe un taburet de la bar, in timp ce hair stylistul nostru, Mihai, se razboia cu parul meu rebel si plin de personalitate. A invins, in cele din urma. Mihai, nu parul. :-) ))  


In mai putin de doua ore de la inceperea petrecerii, eram deja full house. Aveai loc sa arunci un ac, dar ma inoiesc ca il mai recuperai dupa. :-)))


Tonul l-au dat baietii de la trupa Impro-Vizatii. In imaginea de mai jos, ii vedeti alaturi de Aylin si un curajos voluntar intr-ale improvizatiei. 



Some things never change... Directia 5, intr-un recital de zile mari, care mi-a adus aminte de Balul Bobocilor de acum...hm...8 ani? :-)




Fetele au apreciat concertul, that's for sure. ;-)   




Se pare ca, pe langa vedetele noastre, am avut invitate si vedete internationale. Domnul de mai jos, mi s-a soptit in casca, a jucat in Melrose Place. Cum n-am urmarit serialul, nu pot confirma sau infirma zvonul. Voi il recunoasteti? :-)   


O parte din echipa Tabu, respectiv, de la stanga la dreapta: Alexandra, cea care gestioneaza imaginea Tabu in social media, Irina, brand managerul nostru, un domn de la Pernod Ricard, Sanziana, stilist si content manager web, eu, Diana, art directorul nostru, Cristi, cel care face lucrurile sa se intample, aka cel care se ocupa de productie, Cristi-fotograful si Cristi-DTP-ul nostru. 


Bineinteles, daca spui "party" si "Tabu", spui automat fete stylish, destepte si frumoase. Mai jos, doua dintre fetele cu care ma distrez de minune de fiecare data, Anna si Florina. :-)   


Si, pentru ca ce ar fi o petrecere buna fara prieteni buni alaturi, mai jos sunt impreuna cu my lovely Alexandra.




'twas a blast. We should do it again, sometime.  :-)  

12 comentarii:

Flo spunea...

http://www.imdb.com/name/nm0005424/

Andreea spunea...

arata bine. imi place mult poza de grup si-mi pare rau ca lipsesc din ea. dar pe unde era cristina? and, btw, omg for sanzi. looking hot. si machiata. :)

mOntecOre spunea...

cine e florina si de ce seamana asa de bine cu tine?:)))

Anonim spunea...

ha, vad ca ai primit deja colier supradimensionat :)

Da, nenea a jucat in Melrose Place :)

Diana spunea...

Mama Ina, ce colier frumos ai! e supeeerb! De unde l-ai cules, sa imi iau si eu:D

Nona :) spunea...

Ultima poza seamana cu cea in care tu aveai vreo 9 ani cred ;)) Poate zambetul e de vina...

Nona :( spunea...

Ughh.. Ma enerveaza ca de cand sunteti amandoua nu mai raspunzi la comentarii si nici la telefoane :-w...

Ina spunea...

Flo, mersi. I see now. :)

Andreea, you've been missed honey. :) Cristina era f obosita si n-a mai prins poza de grup. Iar Sanzi a fost her usual charming and sexy self. :)

mOntecOre, Florina e o viitoare avocata de succes ;) De semanat, nu stiu in ce masura semanam, dar pt ca o consider o fata frumoasa, o s-o iau ca un compliment. :)

Anonim, cel din poze era doar pe post de imprumut. Inca il astept pe al meu. :P

Diana, verifica antepeulultimul post. :)

Nona, na uite, am raspuns. :P

uneori, sunt ioana. spunea...

ce frumoasa esti! :) daca iti amintesti, directia 5 au cantat la doua baluri in generatia noastra, si in 2001 si in 2004.

Ina spunea...

Ioana, awwwww, multumesc frumos! *insert me heavily blushing here* :D

Cat despre Directia 5, cum as putea uita? :))

zapacita spunea...

Mi-a parut bine sa te cunosc:) si tare m-ai mai flatat cu "e o actrita" :))
Si Piedone a fost incantat.

Ina spunea...

Zapacita, si eu am fost foarte incantata sa te intalnesc (in sfarsit!) si sa-l cunosc pe Piedone. :) Si, oricat de varza ar fi cunostintele mele in legatura cu vedetele TV autohtone :D , trebuie sa recunosti ca semeni putin cu Kirstie Alley, bineinteles pe vremea cand era tanara, frumoasa si slaba. :))