luni, 10 ianuarie 2011

Women, Know Your Limits!

Ah, e iar luni dimineata. Si ce modalitate mai buna de a incepe saptamana decat cu niste schite BBC misogine, dar geniale? :-)

Intre noi fie vorba, daca n-as fi stiut ca filmuletele de mai jos poarta semnatura lui Harry Enfield, as fi crezut ca blogul de cultura masculina fiibarbat.ro si-a deschis casa de productie cinematografica. :-))))

Lasand gluma la o parte [si salutandu-i calduros pe prietenii nostri de la Fii Barbat: Hei, baieti! :D] sa vedem cum putem baga putina disciplina in mintea atat de tulbure a acestor fiinte fragile si influentabile, care sunt femeile.

Vom incepe cu primul filmulet, “Women, Know Your Limits”. Datorita lui vom intelege rolul femeii la o cina, precum si pericolele care o pandesc daca va alege calea studiilor superioare.



Al doilea film este intitulat sugestiv “Women, Don’t Drive” si demonstreaza de ce o femeie nu trebuie sa se urce pe partea gresita a unei masini, respectiv cea a soferului.



“Women Keep Your Virtue” este un ghid simplu si usor de gasire a sotului perfect.



V-am pregatit, ca bonus, “The Conjugal Rights Guide”, un ghid foarte delicat in realizarea operatiunii numite, atat de sugestiv, conjugal unpleasantness. :-)

Dupa vizionarea lui, mersul trenurilor va avea un cu totul alt sens, veti vedea. :-) )))))))))



Sa aveti o saptamana strasnica! ;-)

3 comentarii:

mayasha mayaltfel spunea...

Finalul primului filmulet...love it!=))

Eu spunea...

Cred ca ar fi avut mai mult succes printre fete daca erau color :)

Ina spunea...

Ah, ce mi-as fi putut dori mai mult la un post cu filmulete misogine decat un comentariu misogin? Lovely! :) Multumesc, Eu. Si nu, nu sunt ironica. :)