sâmbătă, 26 martie 2011

Branduri care ma fac sa zambesc

Casa de Pariuri Literare

Inca de cand am vazut numele asta adorabil de editura, desi nu stiam exact ce genuri publica, mi-am propus sa cumpar ceva de la ei. Cum sa nu ai in biblioteca o carte pe care sa scrie "Casa de Pariuri Literare"? Cred ca merg pe "Dactilografa de noapte". Pentru inceput.
*
Stolen Girlfriends Club

De fiecare data cand vad numele brandului in vreo revista de fashion zambesc si-mi aduc aminte de un anumit baiat din viata mea si de prietena lui. A, da, si de ziua in care mi-am petrecut o jumatate de ora in Liberty, cu un tricou Stolen Girlfriends Club in mana, incercand sa ma conving ca as putea supravietui doua zile la Londra numai cu apa, intr-un soi de regim de detoxifiere a organismului, ca sa mi-l cumpar. Intr-un final a invins o combinatie dintre instinctul de supravietuire (pe care nu-l banuiam asa puternic) si un rest de neuron. Inca regret. 

*
La categoria cel mai cute nume de band nu reusesc sa ma decid intre Seagull Screaming Kiss Her Kiss Her si The Pigeon Detectives. Desi am ascultat foarte putin din fiecare, ca sound cred ca prefer The Pigeon Detectives. SSKHKH au insa o vocalista misto. O sa aprofundez zilele astea. Sa-mi treaca deocamdata obsesia pentru The New Pornographers (hei, that's a cute name too!). 

*
Iar la categoria branduri care ma fac sa ma tavalesc pe jos de ras, cred ca v-am mai spus deja de site-ul masajnufrectie.ro (it's been a loooong time favourite of mine). Tot din categoria online autohton ar mai fi laptesibranzadecapra.ro, cu sloganul "Intra in familia noastra":-)))) 

Iar dintre brandurile straine cu nume haioase (sau de-a dreptul nefericite), gasiti pe pagina de Facebook a theCHIVE o selectie bogata. Nu ma pot decide intre pastele Fagottini, chipsurile Megapussi sau balsamul Terror! :-)))) Imi pot doar imagina ce fel de copywriteri au trudit la ele...

Niciun comentariu: