duminică, 21 septembrie 2008

Acum o săptămână...


...pe vremea asta stăteam şi tremuram în vârful patului, ascultam „Shattered” şi meditam la soarta pinguinilor imperiali şi la faptul că eram job-less, room mate-less şi masterat-less.


În seara asta minunată de duminică stau comfortabil sub plapuma mea atomică şi ascult clasicul „Moon river” al lui Mancini, în timp ce în camera cealaltă noua mea colegă de apartament îşi aranjează ultimele lucruri. S-a mutat azi aşa că nu am apucat să ne cunoaştem foarte bine, dar a trecut principalele două teste: ea şi Lily Allen se plac şi are un album cu Dali. She’s definitely a keeper! :)


Ieri s-au publicat, în sfârşit rezultatele la masterat şi în virtutea lor o să dau de băut săptămâna viitoare tuturor susţinătorilor mei înfocaţi (al căror număr presupun că va creşte exponenţial odată cu aflarea acestei veşti).


Cât despre job, de vineri am unul (part-time, ce-i drept) dar care necesită să am telefonul deschis 24/24 pentru a putea soluţiona situaţii de criză de imagine, ceea ce mă face să mă simt a very important person. De altfel, am ajuns la concluzia că nu este vital să fii important, ci să te simţi important. :D


Acum o săptămână pe vremea asta stăteam şi tremuram în vârful patului, ascultam „Shattered” şi meditam la soarta pinguinilor imperiali şi la faptul că eram job-less, room mate-less şi masterat-less.


În seara asta minunată de duminică stau comfortabil sub plapuma mea atomică, am o colegă cu apartament who’s got a guitar and is not afraid to use it, un job distractiv şi palpitant şi un masterat în managementul instituţiilor mass-media to do. What more could a girl wish for? (bine, am o întreagă listă pe tema asta, dar am zis să închei pe un ton optimist :P)

10 comentarii:

Gabriela spunea...

Way to go! Felicitari! (pentru toate cele...)

iulia spunea...

Felicitari!

Ina spunea...

gabriela & iulia,

multumesc mult, fetelor! :*

Anonim spunea...

S-ar mai gasi una si alta pe lista de dorinte, dar sa nu maniem zeii :-)

Succes pana la capat cu aceste prime trei!

Hugs and kisses!

Ina spunea...

madelin,

m-ai ghicit, am consumat ceva cerneala la lista de dorinte :D promit insa ca deocamdata sa ma multumesc cu acest modest progres.

mersi frumos pentru urari!

>:D<

A-30-something spunea...

Felicitari pentru tot si mult succes in continuare!

Ina spunea...

leah lusch,

acum chiar incep sa ma simt prost :D it's not like i've done a big deal or anything. ideea era, pur si simplu, ca in prezent ma simt foarte norocoasa :)

...but thaaaaanx, anyway! :D

Anonim spunea...

Good things happen to those who wait, right? Ai asteptat putin ca mai apoi sa vina toate deodata :P Lucky you!

Anonim spunea...

Felicitari pentru ca faci parte din minoritatea celor care au motive sa zambeasca si sa se simta norocosi. :) Si pentru ca ai cules cu bucurie acele small things that count.

Keep it up !

Ina spunea...

jorjel,

sunt inca in asteptare mood, asa nehalita cum sunt :D

andra,

de obicei fac parte din mainstreamul ala cu "life sucks", dar am zis sa variez si eu putin :)