duminică, 5 decembrie 2010

10 motive pt care Tabu de decembrie este un must

1. Sa incepeti sezonul Sarbatorilor cu un gest frumos: la fiecare revista cu bradut cumparata, Tabu doneaza 1 leu pentru S.O.S. Satele Copiilor.

O sa fac aici o paranteza ca sa va povestesc cum au aparut acesti braduti pe care ii veti agata in pom. Timp de doua zile, de dimineata pana seara, echipa Tabu, impreuna cu prietenii nostri si copilasii de la S.O.S. Satele Copiilor n-au facut altceva decat sa acopere cu slipici si paiete 13.000 de braduti. A inceput ca o joaca, dar s-a transformat curand intr-o munca destul de obositoare. Momentele in care am avut copiii alaturi, insa, au facut sa merite totul. 

Cel mai mult mi-a placut o pustoiaca de 5 ani, care m-a pus sa-i fac cele mai simpatice modele pe braduti (noi dadeam bradutii cu lipici si copiii ii tavaleau prin ce slipici sau paiete voiau ei). Asa am creat un trend printre colegii mei, cu bradutii cu inimioare, bradutii cu smiley face si bradutii cu litere (amandoua ne-am scris cate o litera din nume pe diversi braduti  :D). Absolut minunata a fost si fetita lui Chinezu, Mara, care mi-a reamintit de ce as vrea intr-o buna zi sa am si eu un copil si alaturi de care am prestat cei mai artistici braduti pe care i-a vazut galaxia noastra si inca vreo doua galaxii vecine.  :D

Apropo, va vand un pont: daca vreti sa recunoasteti bradutii produsi de manutele mele harnice, cautati-i pe aia acoperiti in intregime cu sclipici, mai ales in mai multe culori. Sau pe aia cu globuri, tot asa, de mai multe culori. Asta pe principiul ori suntem artisti ori nu mai suntem:-)))))

Ideea e ca la sfarsitul celor doua zile, numai simpla mentionare a cuvintelor “paiete” sau “lipici” se lasa cu o privire in care disperarea intalnea epuizarea. Iar cand am ajuns seara acasa, nu doar ca am picurat sclipici din hol pana in camera pe toata podeaua (de ii stralucea lui Lily coada si la vreo doua zile dupa), dar am descoperit paiete aurii pana si in my undies. Ceea ce, va dati seama, a fost slightly disturbing.

Mai jos puteti admira o mica mostra din productia noastra de braduti. Paranteza inchisa.


2. Sa cititi interviul pe care Cristina i l-a luat lui Gaspar Noe, celebrul regizor al filmului “Irreversible”.
3. Sa descoperiti ce se ascunde in spatele alegerilor cinematografice controversate ale Monicai Belluci
4. Sa cititi interviul cu fotograful Mark Seliger, motivul pentru care am zburat in octombrie la Milano.
5. Sa-i vedeti, in sfarsit, pe baietii de la departamentul de pompieri despre care v-am povestit aici. ;-)
6. Si, mai ales, sa cititi povestea emotionanta a sefului lor si a altor doua doamne, pentru care a face bine intra in job description.
7. Sa descoperiti in dosar alti oameni care fac fapte bune si ce prietenie mai putin obisnuita ii leaga pe Alessandra Stoicescu, Catalin Stefanescu si Bobby Voicu.
8. Sa admirati un pictorial fantastic cu un inger urban, realizat de Cristi Radu si Sanziana Pop.
9. Sa va bucurati de un editorial delicios in care actrita Dorotheea Petre (“Rhyna”, “Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii”, “Mar Nero”) explica de ce si mai ales cum orice femeie poate fi o diva.
10. Sa cititi interviul pe care cosmeticiana Madonnei, Michelle Peck, l-a acordat in exclusivitate colegei mele, Lili Ionescu.

7 comentarii:

zapacita spunea...

E un numar excelent. Bravo tuturor!
Am devorat rapid interviul cu Gaspar Noe, povestea cu Adrian Popa ("suflet-scut"- ce frumoos!!) si surprinzatoarele texte cu Alina Grigore si Carmen Tanase.
Restul maine la cafea:)

Ina spunea...

Multumim mult, Ana! :)

PS: Si ma bucur mult ca ti-a placut bradutul. :D

Gabriela spunea...

Ina, am uitat sa-ti spun la numarul trecut, dar de dragul tau cumpar de acum Tabu. Sa spui asta sefilor tai!

Din pacate am citit postul asta dupa ce am cumparat revista si brautul meu nu este facut de tine... Chiar si asa, Mara mea il adora!

Ina spunea...

Gabriela, m-ai facut sa zambesc de numa'. Esti foarte, foarte draguta si-ti multumesc mult. >:D<

Cat despre bradut, nu stiu ce sa zic. M-am laudat eu ca le-am facut artistice, dar dupa vreo 7-8 ore de munca sustinuta, am lasat arta deoparte si le-am decorat cu beteala in zig-zag, ca toata lumea. Deci sanse exista. :) Oricum, spune-i Marei tale (ce nume frumos!) ca bradutul ei a trecut si pritr-o manuta de copil, care acum va avea un Craciun mai frumos. :)

Si multumesc inca o data!

Andreea spunea...

asta nu e recomandare. e shameless self promotion :)))

Ina spunea...

Andreea,

A rose, by any other name... :))

Andreea spunea...

:)))